Menu

Van compliance tot cultuur

‘Er staat een ATEX hexagon op de typeplaat.’ De apparatuur is dus veilig. ‘Ik heb een opleiding gevolgd.’ De medewerker is dus kundig en vaardig. ‘We hebben procedures en veiligheidsvoorschriften.’ Het bedrijf zorgt dus voor mensen. Dit zijn allemaal randvoorwaarden om veilig te kunnen werken in een omgeving waarin een explosieve atmosfeer kan heersen. Ze reduceren het risico op ongevallen. Het ultieme doel van compliance en bedrijfsveiligheidscultuur is hetzelfde: nul ongevallen. Kunnen we dat ook echt bereiken? Dit en meer lees je in de volgende editie van Solids Processing, het magazine voor de bulk en solids verwerkende industrie in Nederland.

Gratis uitproberen?

Klik hier voor  een gratis abonnement op de digitale editie.                

Solids Processing is mediapartner van het grote ATEX congres 2013.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.