Opleiding ultieme kans om te netwerken

Wie een opleiding volgt, doet niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden op, maar leert ook veel nieuwe mensen kennen. Mensen die hetzelfde werk doen in een andere branche, mensen die aanvullende diensten leveren waarmee u uw diensten kunt versterken en potentiële klanten. Zelfs regelrechte concurrenten kunnen een waardevolle aanwinst zijn voor uw netwerk! Op deze manier verdient u uw investering in een opleiding dubbel en dwars terug.
 
Onderzoek FastFlex
Uit onderzoek van FastFlex onder ruim 1.000 ZZP’ers blijkt dat ruim 80 procent van hen het volgen van een opleiding beschouwt als een belangrijke manier om in contact te komen met andere professionals. 90 procent reserveert hier ook daadwerkelijk tijd voor. De meerderheid van de respondenten wil daarnaast voor de eigen ontwikkeling samenwerkingsverbanden aangaan met andere professionals.
 
Volg een klassikale opleiding bij NCOI en vergroot uw netwerk
Bij NCOI kunt u tijdens een training of opleiding uw netwerk uitbreiden. Op die manier slaat u twee vliegen in één klap. NCOI verzorgt een breed scala aan opleidingen voor ZZP’ers, bijvoorbeeld op het gebied van online communicatie, retail, handel en ondernemerschap en mondelinge communicatie.
 
Hieronder vindt u enkele opleidingen uit ons aanbod die mogelijk interessant zijn voor u: 

 
Bron: Brisk Magazine

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant