Opleiding ultieme kans om te netwerken

Wie een opleiding volgt, doet niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden op, maar leert ook veel nieuwe mensen kennen. Mensen die hetzelfde werk doen in een andere branche, mensen die aanvullende diensten leveren waarmee u uw diensten kunt versterken en potentiële klanten. Zelfs regelrechte concurrenten kunnen een waardevolle aanwinst zijn voor uw netwerk! Op deze manier verdient u uw investering in een opleiding dubbel en dwars terug.
 
Onderzoek FastFlex
Uit onderzoek van FastFlex onder ruim 1.000 ZZP’ers blijkt dat ruim 80 procent van hen het volgen van een opleiding beschouwt als een belangrijke manier om in contact te komen met andere professionals. 90 procent reserveert hier ook daadwerkelijk tijd voor. De meerderheid van de respondenten wil daarnaast voor de eigen ontwikkeling samenwerkingsverbanden aangaan met andere professionals.
 
Volg een klassikale opleiding bij NCOI en vergroot uw netwerk
Bij NCOI kunt u tijdens een training of opleiding uw netwerk uitbreiden. Op die manier slaat u twee vliegen in één klap. NCOI verzorgt een breed scala aan opleidingen voor ZZP’ers, bijvoorbeeld op het gebied van online communicatie, retail, handel en ondernemerschap en mondelinge communicatie.
 
Hieronder vindt u enkele opleidingen uit ons aanbod die mogelijk interessant zijn voor u: 

 
Bron: Brisk Magazine

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.