Leukste opleidingen van 2023-2024

Ben jij je alvast aan het oriënteren op een volgende opleiding? Zoek je inspiratie of wil je weten welke mogelijkheden je hebt? Je bent op de juiste pagina beland, want we hebben de leukste opleidingen voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit er een opleiding tussen waar je nog niet eens aan had gedacht! 

Leuke Masteropleidingen

Wil jij je doorontwikkelen of specialiseren op een bepaald gebied? Dan is een Masteropleiding een goed idee. Hiermee maak je jezelf zeer gewild op de arbeidsmarkt. Bekijk hier al onze Masteropleidingen.

 1. Master of Business Administration (MBA)
  Wil jij op strategisch niveau kunnen handelen binnen jouw organisatie en je visie uitdragen naar alle stakeholders? Dat leer je tijdens dit Masterprogramma. Je leert vanuit leiderschap een visie uit te dragen en zo bij te dragen aan het bepalen van de strategie. Je gaat praktijkgericht aan de slag en hebt de mogelijkheid om je te specialiseren in een onderwerp naar keuze.
 2. Master Onderwijskunde (MEd)
  Hoe zorg je ervoor dat mensen binnen jouw organisatie zich blijven ontwikkelen? Tijdens deze Master buig je je over onderwijskundige vraagstukken en leer je om oplossingen te bieden. Thema’s die aan bod komen zijn leertrajecten, digitale technologie als hulpmiddel en opleidingsmanagement.
 

Leuke HBO-opleidingen

Ben jij op zoek naar een leuke HBO-opleiding? Dat begrijpen wij maar al te goed. Hieronder zie je enkele HBO-opleidingen die wij in het zonnetje willen zetten. Bekijk ons volledige HBO-aanbod hier.

 1. HBO Bachelor tot Leraar Basisonderwijs (PABO)
  Je wilt niets liever dan met kinderen werken en ze helpen in hun ontwikkeling. De PABO is een match! Je leert de vaardigheden die je nodig hebt om kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar les te kunnen geven.
 2. HBO Bachelor Communicatie
  Ben jij een kei in communicatie? Tijdens de HBO Bachelor Communicatie ontdek jij hoe je overtuigende en doeltreffende communicatiemiddelen ontwikkelt, met als doel klantenbinding. Na afloop kun jij aan de slag als communicatiemedewerker.
 3. HBO Bachelor Toegepaste Psychologie
  Vind jij het menselijk gedrag enorm interessant? Dan zou je eens kunnen kijken bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Je gaat hier onder andere aan de slag met methoden, technieken en instrumenten om menselijk gedrag te analyseren, beoordelen en beïnvloeden.
 4. HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V)
  Zie jij jezelf werken als verpleegkundige? Tijdens deze HBO-opleiding ga je aan de slag met het versterken van je medische basiskennis, verpleegkundig handelen en je vaardigheden op het gebied van professionele zorg. Uiteraard doe je dit volgens het welbekende programma Nursing 2020.
 5. HBO Programma Projectmanagement
  Wil jij je ontwikkelen in de richting van projectmanagement? Dit is jouw kans! Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met onderwerpen als risicomanagement, teamcommunicatie en projectevaluatie.
 

Leuke MBO-opleidingen

Je omscholen met een leuke MBO-opleiding of ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dat kan met een MBO-programma, zoals de opleidingen hieronder. Uiteraard is er nog veel meer keuze bij NCOI, bekijk alle MBO-opleidingen hier.

 1. MBO Marketing en Communicatie
  Vind jij het gedrag van consumenten interessant en wil je kennismaken met de marketingmix? Dan is dit korte MBO-programma echt wat voor jou. Tijdens deze opleiding verdiep je je in PR, leer je creatieve teksten schrijven voor brieven, folders en advertenties en ga je aan de slag met de inzet van social media.
 2. MBO Kinderopvang
  Wil je met kinderen werken? Als jij interesse hebt in ontwikkelingspsychologie en pedagogisch handelen, dan is dit echt iets voor jou. Je leert hoe je de ontwikkeling van kinderen kunt stimuleren en hoe je een begeleidingsplan op stelt.
 3. MBO Eventmanagement<
  Hoe maak je van elk evenement een groot succes en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is? Leer het tijdens de MBO Eventmanagement. Je leert onder andere hoe je een event op de kaart zet, het promoot en een draaiboek maakt.
 

Zit er een leuke opleiding tussen die goed bij jou past? Studeren hoeft niet altijd duur te zijn. Voor veel opleidingen gelden interessante financiële voordelen vanuit de overheid. Bekijk de financieringsmogelijkheden.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.