Menu

Download: Zes stappenplan voor vaststellen van risico’s bij procesveiligheid

Binnen de procesindustrie wordt veel gewerkt met gevaarlijke stoffen. Zowel de ongevallen van de afgelopen jaren als de onderliggende oorzaken tonen aan dat procesveiligheid hier nog steeds aandacht behoeft. De vraag is wel: waar moet de aandacht naar toegaan? Wat zijn de meest kritische factoren die ertoe bijdragen dat de gevaarlijke stoffen niet onbeheerst vrijkomen? Waar dient u allemaal rekening mee te houden?

Download hieronder de interessante whitepaper ‘Zes stappenplan voor het vaststellen van risico’s bij procesveiligheid’. Deze whitepaper informeert u over de maatregelen die u kunt nemen om risico’s in kaart te brengen. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt de whitepaper direct in uw mailbox.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.  

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.