Menu

Download: Zes stappenplan voor vaststellen van risico’s bij procesveiligheid

Binnen de procesindustrie wordt veel gewerkt met gevaarlijke stoffen. Zowel de ongevallen van de afgelopen jaren als de onderliggende oorzaken tonen aan dat procesveiligheid hier nog steeds aandacht behoeft. De vraag is wel: waar moet de aandacht naar toegaan? Wat zijn de meest kritische factoren die ertoe bijdragen dat de gevaarlijke stoffen niet onbeheerst vrijkomen? Waar dient u allemaal rekening mee te houden?

Download hieronder de interessante whitepaper ‘Zes stappenplan voor het vaststellen van risico’s bij procesveiligheid’. Deze whitepaper informeert u over de maatregelen die u kunt nemen om risico’s in kaart te brengen. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt de whitepaper direct in uw mailbox.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtual classroom en e-learning NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.