Blog

Bedrijven kunnen niet meer zonder secretaresse

Op Vrijdag, 20 Maart, 2015, 07:39

Vroeger werd er nog weleens laatdunkend gedaan over de secretaresse. Men zag in haar niet veel meer dan iemand die telefoontjes aannam, koffie zette en afspraken inplande. Inmiddels moet dat beeld echter drastisch bijgesteld worden. Het takenpakket van de secretaresse is de laatste jaren namelijk behoorlijk uitgebreid en het niveau van de werkzaamheden is gestegen. Dit blijkt uit een onderzoek van kenniscentrum ECABO onder meer dan 3.000 secretaresses.

Lees meer
Thema's: Secretarieel en Support

Arbeidsmarkt groeit dankzij toenemend vertrouwen Nederlandse professionals

Op Maandag, 23 Februari, 2015, 10:53

De Nederlandse banenmarkt groeit dankzij een toegenomen vertrouwen van Nederlandse professionals. Dat blijkt uit de European Job Index van Robert Walters over het vierde kwartaal vorig jaar. Een positief signaal voor de Nederlandse economie.

Lees meer
Thema's: ICT , Inkoop, Logistiek, Kwaliteit en Processen , Secretarieel en Support

Meest kansrijke functies in 2015

Op Woensdag, 11 Februari, 2015, 09:30

Je zou het misschien niet verwachten in deze sombere economische tijden, maar er zijn nog steeds functies waarin wél werk te vinden is. Randstad publiceerde een lijst van 24 functies, verdeeld over 8 beroepsgroepen, waarvoor geldt dat de vraag groot is en het aanbod gemiddeld of schaars.

Lees meer
Thema's: Bouwkunde en Architectuur , Financieel , ICT , Marketing en Sales , Medisch en Paramedisch , Onderwijs en Pedagogiek , Secretarieel en Support , Techniek

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/v1.jpg?ext=.jpg