‘Dankzij deze opleiding werd ik in korte tijd klaargestoomd voor mijn nieuwe functie’

Naam: Linda van der Wel
Functie: Marketing Manager B2P
Werkzaam voor: Reed Business Media
Opleiding: Management en Development

Als marketing manager is Linda van der Wel verantwoordelijk voor de useromzet van de titels behorende bij het cluster HR en Zorg van Reed Business media. Haar werkzaamheden lopen uiteen van contacten onderhouden met uitgevers en hoofdredacteuren, awareness creëren voor de brands bij de doelgroep, marktontwikkelingen in de gaten houden en dit terugvertalen in acties, online marketing en sturing geven aan een jong en gedreven marketingteam. “Dan heb je het bijvoorbeeld over het ontwikkelen van nieuwe productconcepten of het implementeren van een content marketing strategie. Een erg leuk onderdeel hiervan is doelgroepverdieping waarbij de focus ligt op het verhogen van de klantbeleving.”

‘Het was erg zinvol om handvatten te krijgen om mijn nieuwe taken en verantwoordelijkheden beter te managen’

Van der Wel is begonnen als MC’er, klom op naar productmanager en is sinds een halfjaar marketing manager. Toen Reed Business Opleidingen werd gevraagd om speciaal voor Reed Business Media een incompany opleiding voor de managers te ontwikkelen, haakte Van der Wel hier direct op in; de timing kon niet beter zijn. De unieke training Management & Development is opgebouwd uit 3 van onze topopleidingen: Projectmanagement, Leidinggeven en IPMA. “Dankzij deze opleiding werd ik in korte tijd klaargestoomd voor mijn nieuwe functie. Het was erg zinvol om handvatten te krijgen om mijn nieuwe taken en verantwoordelijkheden beter te managen.

‘Er was een goede balans tussen theorie en hoe je dit in je werk kunt toepassen’

In het begin was alles nog erg vaag en dacht ik soms ‘waar gaat dit heen?’. Er kwamen zoveel aspecten aan bod, van psychologische elementen, managementkwaliteiten tot en met normen en waarden. Maar naarmate de opleiding vorderde viel het allemaal op z’n plek. De docenten vond ik zeer bekwaam. Er was een goede balans tussen theorie en hoe je dit in je werk in de praktijk, kunt toepassen. De digitale leeromgeving, de lesstof en de rollenspellen hebben hier erg aan bijgedragen. Enige minpuntje was dat ik de groep voor een rollenspel te groot vond.” Voor Van der Wel smaakte deze opleiding in ieder geval naar meer. Wellicht binnenkort een masterclass volgen? “Ik zou nog meer uit mijzelf willen halen, nog meer zelfkennis en –inzicht willen krijgen. Maar voor nu heb ik even genoeg handvatten om te werken aan mijn competenties en mijn manager kwaliteiten uit te dragen naar het team.”

Wilt u meer weten over incompany trajecten op gebied van Leidinggeven? Neem contact op met een van onze acocuntmanagers op 078-6253888 of stuur een mail.

Deel dit artikel

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.